Notícies

Els informadors turístics a Peníscola han atés quasi 80.000 consultes durant els mesos de juny a setembre
04 octubre 2019

Els informadors turístics a Peníscola han atés quasi 80.000 consultes durant els mesos de juny a setembre

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l'equip d'informadors turístics amb els quals compta la localitat, durant la temporada d'estiu. Les xifres són “molt significatives” tal com ha valorat la regidora de l'àrea en el consistori, Raquel París, que ha confirmat que la xifra de consultes ateses tant en mostradors, com a través del correu electrònic i el telèfon, ha ascendit a 45.000 durant els mesos de juliol i agost, sumant un total de quasi 80.000 si s'inclouen els mesos de juny i setembre. En dies d'alta ocupació, com els dies centrals del mes d'agost, “s'han pogut superar fins i tot les 1200 consultes” ha ampliat la regidora, que ha felicitat els informadors turístics per la seua tasca en la destinació. La xifra total de consultes ateses el mes de juny ha sigut de més de 12.000; el juliol ascendeix a més de 19.000; el mes d'agost és el de major afluència de consultes, amb un total de més de 25.000, i el setembre, quasi 24.000 en total.
El personal amb el qual compta el servei s'amplia en funció de les necessitats d'aquest i enguany l'Ajuntament ha comptat, una vegada més, amb una aportació econòmica de la Diputació Provincial de Castelló per a aquest reforç.
Concretament, el Patronat Provincial de Turisme va concedir una subvenció per finançar part de la contractació de personal, dos informadors que atenen en els mostradors de l'oficina del Port i la de Peñismar, durant els mesos d'estiu. El municipi compta en la temporada alta amb 10 informadors turístics en total.
Durant 2018, les oficines d'informació turística a Peníscola van atendre més de 140.000 consultes durant tot l'any, "dada que, atesa la tendència d'aquesta anualitat, podria revalidar-se" ha valorat la regidora.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola