Noticies

Peníscola amplia la programació de la Festivitat del seu Patró, Sant Roc, amb una revetlla popular
09 agosto 2019

Peníscola amplia la programació de la Festivitat del seu Patró, Sant Roc, amb una revetlla popular

Peníscola celebrarà, com cada any, el proper 16 d'agost la festivitat de Sant Roc, Patró del municipi, amb la tradicional missa a l'església parroquial de Santa Maria i la posterior processó i ofrena floral.

La cercavila transcorrerà pels carrers del nucli antic fins a la plaça que porta el nom del sant, als peus del Castell del Papa Lluna, en la qual es troba la fornícula amb la seua imatge.

En acabar la processó de la comitiva, formada per la corporació municipal i la Cort d'Honor de 2018, la Reina de les Festes, protagonitzarà l'ofrena de flors a Sant Roc.

Després d'aquesta, com és habitual, la Regidoria de Festes organitza un refrigeri per a les veïnes i veïns participants en la celebració.

Aquest any, a més, com a novetat, s'amplia la programació amb una actuació musical a partir de les onze de la nit a la zona de Peñismar. "L'orquestra amenitzarà la vetllada per completar la celebració de la festivitat" ha explicat el regidor de l'àrea de Festes, Ramon Simó, que inclou aquesta activitat festiva el dia del Patró

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola