Notícies

'Tendresa' i 'Ànima expectant', portada i contraportada del Programa de Festes de Peníscola 2019
18 julio 2019

'Tendresa' i 'Ànima expectant', portada i contraportada del Programa de Festes de Peníscola 2019

Avui s’ha fet públic el resultat del V Concurs de Fotografia, que va posar en marxa la Regidoria de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Peníscola, a través d’una campanya en xarxes socials i que va acabar ahir a les 10h del matí. La imatge titulada Tendresa, de l’autora María Monllaó Arnau, i la instantània Ànima expectant, de José Martos Marqués, han sigut les triades com a portada i contraportada del nou programa de Festes Patronals 2019; ambdós veïns de la localitat.

Enguany la participació ha sigut de 18 imatges i un total de 2156 “m’agrada” comptabilitzats. Així mateix, després de la votació popular que ha tingut lloc a través de Facebook, s’hi han seleccionat les cinc imatges més votades: Tendresa, de María Monllaó Arnau; Grup, de Pere Martell Cheto; Sentiments i tradicions de cuna, d’Estefanía Blas Ortiz; Compartint devocions, de Pere Martell Cheto, i finalment, Ànima expectant, de José Martos Marqués.

Posteriorment a la selecció de les cinc instantànies més votades, s’ha procedit a l’elecció de les dues esmentades amb anterioritat per un jurat compost per Begoña Montía i Ignacio Oms (ambdós fotògrafs professionals) i la Cort d’Honor, tal com indiquen les bases i condicions del concurs.

L’anunci de la futura portada i contraportada del Programa de Festes 2019 ha tingut lloc en la Sala de Reunions de l’Ajuntament de Peníscola. El regidor de Cultura, Festes, Joventut, Participació Ciutadana i Educació, Ramón Simó González ha aprofitat l’ocasió per felicitar els guanyadors, així com per agrair als concursants el seu compromís i la seua participació.

El primer i segon premi, a més d’ocupar la portada i contraportada del programa de festes d’enguany, compten amb una remuneració de 200€ i 100€ respectivament.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola