Dianne Reeves

Descargas

Dijous 11 de juliol de 2019
  • Hora: 23.00h
  • Lloc: Palau de Congressos de Peníscola
  • Preu: 20€
DIANNE REEVES - Beautiful Life

Dianne Reeves és la vocalista de jazz per excel·lència en el món de hui. El seu arsenal de talents està ricament exhibit en cadascuna de les cançons del seu il·limitat repertori. Com a resultat del seu virtuosisme, destresa improvisada i estils únics de jazz i R&B, Dianne ha rebut cinc premis Grammy pel millor àlbum vocal de jazz, un doctorat honorari de música de Julliard i va ser homenatjada recentment per la Dotació Nacional per a les Arts (NEA) amb el Premi Jazz Master Awards, l'honor més alt que els Estats Units atorguen a músics de jazz.

La veu màgica i atemporal de Dianne, la seua personalitat excepcional i la força pura de la seua actuació la marquen com una artista captivadora de classe mundial.

Wynton Marsalis exclama: "Ella té una de les veus més poderoses, resoltes i precises d'aquest o de qualsevol moment".

L'àlbum guanyador del premi Grammy, Beautiful Life, personifica l'esperit de la seua extraordinària carrera, travessant molts gèneres i col·laborant amb una col·lecció diversa d’artistes. Adorada pel públic i la crítica a tot el món, Dianne Reeves és una meravella natural que cal no perdre's.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola