Notícies

L’Ajuntament de Peníscola s’adhereix a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut (EPSP)
12 junio 2019

L’Ajuntament de Peníscola s’adhereix a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut (EPSP)

  • El pròxim pas, la creació del Consell de Salut
  • L’objectiu, articular accions, procediments i intervencions integrals, orientades al fet que la població millore la seua qualitat de vida i a la promoció de la seua participació

L’Ajuntament de Peníscola s’ha adherit a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut. Amb açò, es compromet a desenvolupar un cronograma d’accions entre les quals proposa la creació del Consell de Salut.

“Abans que acabe l’any, volem crear aquesta nova taula de participació ciutadana en la qual consensuarem les actuacions a desenvolupar dins del marc de l’EPSP, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns” ha explicat la regidora de l’àrea en el consistori, María Jesús Albiol.

El Consell estarà integrat per representants de la mateixa corporació municipal, entitats locals vinculades a la pràctica esportiva, el benestar social i la promoció de la salut, així com representants dels centres educatius i el mateix centre de salut.

Entre les propostes a avaluar pel futur consell i que la Regidoria ja posa sobre la taula, es troba el disseny i senyalització de rutes saludables pel terme municipal, en les quals s’identifiquen els beneficis, per a la salut, de recórrer-les de forma periòdica.

A més, les àrees de Benestar Social i Esport, coordinaran la programació i el desenvolupament d’iniciatives i activitats amb els objectius que marca l’EPSP, com jornades formatives, tallers, xarrades i activitats que divulguen i promoguen la prevenció en la salut i la pràctica dels hàbits saludables en els diferents trams d’edat, des de la infància i en l’etapa educativa, fins a la tercera edat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola