Restriccions trànsit i estacionament Infinitri Half Triathlón

El pròxim dia 18 d'octubre, en horari de 08.30 a 15.30 hores, tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració del VIII HALF TRIATHLON INFINITRY, consistent en proves esportives de natació, carrera amb bicicleta i carrera a peu, que discorrerà per diverses vies.

Per tot l'anterior haurà de tindre's en compte el següent:

A partir del divendres dia 16 d'octubre

Es fitaran i restringiran al trànsit part dels estacionaments de la zona interior del pàrquing del Centre d'Estudis per a muntatge de la zona de transició.

El diumenge dia 18 d'octubre
  1. Quedarà totalment tallada al trànsit l'Av. Akra Leuke i els accessos a aquesta, així com part del pàrquing del Centre d'Estudis en els quals estarà prohibit l'estacionament de vehicles.
  2. L'Avinguda Estació patirà talls temporals al trànsit de vehicles i es veurà afectada per regulació de circulació alternativa, entre Pl. de la Constitución i rotonda de la Urbanització Estíbaliz, en l'horari de 08.30 a 10.00 i d'11.00 a 13.30. Així mateix estarà prohibit l'estacionament de vehicles en aquesta via.
  3. L'accés i eixida al nucli antic haurà de realitzar-se pel Portal de Sant Pere en estar tallades al trànsit les places de Bous i de Santa María des de les 11.00 fins a les 15.30.
  4. El servei d'autobús interurbà realitzarà parada en Pl. d'Illueca, i quedaran anul·lades les parades de Palau de Congressos, Constitución, Marcelino Roca i Av. de la Mar.
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola