Notícies

Peníscola prepara el Carnaval
07 febrero 2019

Peníscola prepara el Carnaval

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat els actes previstos per a la celebració del Carnaval en el municipi. Els pròxims dies 22, 23 i 24 de febrer, la Ciutat a la Mar acollirà les diferents activitats previstes per a la festa més desenfadada de l’any. El divendres començarà la celebració amb el ball de disfresses en el tendal de festes, que s’ubicarà en la plaça de Santa Maria, per continuar el dissabte amb la tradicional desfilada de comparses. El recorregut previst compta amb diversos canvis respecto als anys anteriors, i discorrerà per la Pl. de Sant Isidre, C. de Blasco Ibáñez, C. del Maestro Bayarri, Pl. de la Constitución, Av. d’Espanya i Av. de la Mar per acabar en la Pl. de Bous.

La jornada acabarà amb un ball de màscares en el tendal de festes i la festa arribarà a la fi el diumenge, amb la desfilada de la vesprada i el tradicional enterrament de la sardina, precedit per la tradicional xocolatada popular. La regidora de Festes, Raquel París, ha invitat tots els veïns a participar en la festa i ha aprofitat per detallar les dates per a la tramitació de sol·licituds i l’organització de la logística de l’acte.
Les comparses hauran d’inscriure’s per a la desfilada en el Servei d’Atenció Ciutadana i especificar-hi el nom de la comparsa, el nombre d’integrants, la persona de contacte i detallar si requereixen xaranga per acompanyar la comparsa. En cas de ser afirmatiu, podran sol·licitar-la fins al dia 8 de febrer. Les comparses que necessiten megafonia, poden presentar la sol·licitud fins al 13 de febrer. La realització de l’habitual sorteig per a l’ordre de sortida de les comparses serà el pròxim dimecres dia 13 de febrer a les 20.30h en l’Edifici Sociocultural.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat “la importància de la participació en la celebració del Carnaval” recordant que l’any passat més de 600 comparsers van donar color a les desfilades.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola