Notícies

Peníscola ha doblat el 2018 les xifres de reciclatge de paper i cartró i ha incrementat en un 33% el reciclatge d’envasos
18 enero 2019

Peníscola ha doblat el 2018 les xifres de reciclatge de paper i cartró i ha incrementat en un 33% el reciclatge d’envasos

L’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola ha fet públiques les xifres del balanç de gestió de la recollida de residus en el municipi al llarg de 2018. Les dades «són molt significatives en matèria de reciclatge» ha constatat el regidor de l’àrea, Alfonso López, qui ha destacat «el substancial increment en recollida selectiva».

Concretament, quant a paper i cartró, respecte al 2017, l’any passat s’han recollit 160.000Kg , un 114% més que l’anterior anualitat. Pel que respecta a envasos, l’increment és també substancial, amb quasi100.000Kg recollits, un 33,12% més que l’any anterior.

El nou contracte per a la gestió de la recollida de residus, en marxa des de mitjan de 2017, ha incrementat el nombre de contenidors de recollida selectiva en la localitat i aquesta compta amb un  60% més de contenidors per a paper o cartró i envasos, un total de 152 punts de recollida.

Des del consistori, a més, es va llançar el desembre de 2017 i amb vigència al llarg de 2018, una campanya de foment del reciclatge i de conscienciació ciutadana sobre aquesta acció. «Dona-li una segona vida» va nàixer amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus per garantir-ne el reciclatge, així com informar de l’ampliació de punts de recollida selectiva que hi ha ubicats en el municipi. Aquesta campanya s’ha dut a terme en col·laboració amb el Consorci de Residus de la Zona Nord.

La xifra total de recollida de residus s’ha situat en més de 11.000 tones, un 2,33% més que l’any anterior.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola