Notícies

 L’Ajuntament de Peníscola reconeixerà en un acte oficial els 25 anys de treball de l’agrupació local de l’AECC per la seua tasca en matèria de prevenció del càncer de pròstata
10 enero 2019

L’Ajuntament de Peníscola reconeixerà en un acte oficial els 25 anys de treball de l’agrupació local de l’AECC per la seua tasca en matèria de prevenció del càncer de pròstata

L’Ajuntament de Peníscola reconeixerà de forma oficial el treball en matèria de prevenció del càncer de pròstata que desenvolupa l’entitat local de l’Associació Espanyola de la Lluita contra el Càncer, amb qui el consistori subscriu un conveni pel qual s’impulsa tant aquesta tasca com l’atenció als pacients.
Aquest 2019 l’agrupació compleix 25 anys de treball en aquesta matèria i és per això que el mateix alcalde, Andrés Martínez, rebrà oficialment la Junta i l’equip de treball en un acte de reconeixement públic.

Concretament, aquesta entitat atén a més de 800 usuaris a l’any, procedents no sols del mateix municipi, sinó també de localitats com Morella, Traiguera o Tírig, segons ha explicat la mateixa presidenta de l’agrupació local, María Teresa Peña, la qual cosa sumaria més de 20.000 persones ateses en aquest quart de segle d’activitat.

L’agrupació disposa d’un metge uròleg per a les actuacions de prevenció per al càncer de pròstata, d’una ATS i del servei de fisioteràpia per a pacients intervinguts. “Un servei que no sols ajuda a salvar vides, sinó que assisteix i acompanya els pacients diagnosticats, assessora i realitza una labor social que no sols hem de reconéixer, sinó donar-hi suport” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez.

Col·laboració entre entitats

La solidaritat entre associacions locals és ja una de les senyes d’identitat del teixit associatiu local. Multitud d’actes culturals i esportius impulsats per agrupacions locals són benèfics i col·laboren amb entitats sense ànim de lucre, com l’Associació Espanyola contra el Càncer. Així mateix, activitats que organitza la mateixa Regidoria de Festes recapten, a través del cobrament simbòlic de tiquets per a diverses activitats, en benefici també d’aquestes agrupacions. Aquesta mateixa setmana la Penya Barça de la localitat ha fet lliurament a l’AECC local de la recaptació del Campus de Futbol Formatiu que s’ha dut a terme aquest Nadal: 300€ "que se sumen a aquesta solidaritat entre agrupacions peniscolanes, cosa que m’enorgulleix i que contribueix, també, a la importantíssima tasca que du a terme l’entitat".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola