Notícies

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat
09 enero 2019

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat

La Regidoria de Festes ha presentat avui la programació per a la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat que arrancarà al municipi ja aquest cap de setmana amb la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries, el dissabte dia 12 de gener. El diumenge continuaran les festes amb la venda de butlletes per a la rifa per part dels majorals i els membres de la Comissió de la mateixa associació de Sant Antoni.
El dijous dia 17, dia de Sant Antoni, es realitzarà la tradicional missa en la qual s’imposarà la brusa i el mocador del Majoral 2019 a Valentín Albiol; posteriorment, els majorals visitaran la Ludoteca Municipal i l’escola de primària per entregar els premis del concurs de dibuix i lloes.
El dissabte dia 19 de gener es durà a terme la tradicional desfilada de cavalleries que acabarà amb l’encesa de la foguera per celebrar la torrada popular. L’Ajuntament oferirà a tots els assistents les botifarres i llonganisses per torrar a preu d’un euro, a benefici de la Creu Roja. Després del sopar hi  haurà una gran revetlla popular a l’edifici sociocultural.
El diumenge dia 20 finalitzarà l’agenda festiva amb la benedicció d’animals, la rifa i un esmorzar de germanor.

Tota la programació:
http://va.peniscola.org/ver/11103/San-Antonio-2019.html

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola