Notícies

Peníscola presenta la seva senyalització orientada al turisme familiar
01 diciembre 2018

Peníscola presenta la seva senyalització orientada al turisme familiar

Peníscola ha presentat avui la nova aposta per a la millora de l’oferta com a destinació familiar. Es tracta de l’ampliació de la senyalització turística en l’entorn del nucli antic de la ciutat, on es concentren la gran majoria de recursos arquitectònics de valor singular de tota la població; en aquest cas, orientada als viatgers que es desplacen fins a la Ciutat a la Mar en família, amb un llenguatge i informació específicament dissenyats per a les demandes d’aquest perfil de turista. El projecte compta amb el finançament de la Diputació de Castelló.
L’àrea de Turisme en el consistori ha ubicat un total de 19 noves senyals informatives identificades amb la marca Peníscola Familiar "que es complementen amb la informació especialitzada i orientada a compartir-la en família, que està disponible ja en el portal turístic o en la nova fulleteria amb què compten les oficines d’informació turística de la ciutat" ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació a la premsa dels nous panells informatius.
Aquesta acció s’emmarca dins d’un ambiciós pla que l’àrea de Turisme impulsa des de l’any passat amb l’objectiu de consolidar Peníscola com una de les destinacions de referència per al segment familiar, basat en la planificació estratègica, la innovació i la implantació de sistemes de qualitat. És per això que l’any passat, amb la col·laboració econòmica també de la Diputació de Castelló, Peníscola va confeccionar un nou Pla Estratègic especialitzat per al Turisme Familiar, va constituir el Consell de Turisme Familiar i va implementar millores en els suports físics i en línia d’informació per al viatger en família. En aquesta mateix alínia, l’estiu passat Peníscola va crear els primers mapes de geolocalització de recursos turístics de tota la Comunitat Valenciana, amb la identificació de recursos en línia orientats al turista familiar.

Ruta amb la pirata Mar i ruta aventura amb el cavaller Roque
Les rutes estan interpretades com a aventures en les quals els viatgers més menuts troben un relat entorn els pirates, vinculada a la condició de Peníscola com a ciutat de mar, així com un relat entorn als cavallers en una ruta d’aventures, relacionada amb Peníscola com a ciutat medieval i papal.
La pirata Mar i el cavaller Roque, les seues explicacions i informacions sobre el patrimoni i la història de Peníscola a través de la senyalització i els codis QR que hi apareixen, són els perfectes companys de viatges per als xiquets i xiquetes que vulguen descobrir, com a aventurers, tots els secrets de al Ciutat a la Mar.

La tecnologia multiplica les possibilitats de la ruta
A més dels codis QR i la inclusió de tota la informació de la ruta en línia en el portal turístic de la destinació, la nova senyalització inclou un panell tàctil que facilita la interactivitat amb els participants en la ruta i constitueix, inequívocament, un atractiu per als més menuts, familiaritzats amb aquest tipus de tecnologia. La ubicació del panell ofereix la possibilitat, així mateix, de comptar amb tota la informació completa i segons l’interés de l’usuari, durant les 24 hores del dia, els

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola