Notícies

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa les obres de substitució de la gespa artificial en el camp de futbol
14 noviembre 2018

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa les obres de substitució de la gespa artificial en el camp de futbol

L’Ajuntament de Peníscola, després d’adjudicar els treballs, ha posat en marxa la tasca de subministrament i instal·lació de la gespa artificial en el camp de futbol municipal Benedicto XIII. Així, aquest mateix dilluns es va preparar la instal·lació amb l’apilament de materials i ahir mateix va començar l’obra.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els treballs juntament amb la regidora de l’àrea d’Esports, Raquel París, i ha comprovat «la rapidesa en què s’està executant» tal com ha expressat el mateix alcalde.
En aquests moments, la pràctica totalitat de la gespa que hi havia prèviament ja està retirat, i demà començaran les tasques de condicionament del paviment i la instal·lació de la gespa artificial nova.
Durant l’execució dels treballs, que està previst que culminen en tres setmanes, l’Ajuntament ha condicionat un antic camp de futbol limítrof a la instal·lació perquè l’ACD Peñíscola puga dur a terme el seus entrenaments «i causar amb açò el menor perjudici a l’entitat», ha assenyalat la regidora, que ha recordat que el període d’execució de l’obra «és el més ajustat i ha depés del procés de contractació».
Les obres d’instal·lació de la gespa les està duent a terme l’empresa resultant del procés de contractació pública, "Oziona Soluciones de Entretenimiento SL" per un import de 151.433,92€ IVA inclòs.
Des del consistori s’ha destacat aquesta inversió, juntament amb altres realitzades en els últims anys, com les millores en el pavelló o la inclusió de l’skate park, així com les projectades per executar en els pròxims mesos, com l’ampliació del poliesportiu, l’ampliació del frontennis o les dues noves pistes de pàdel «en la legislatura de les instal·lacions esportives» tal com ha valorat la mateixa regidora de l’àrea.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola