Notícies

L’Ajuntament de Peníscola farà de mediador amb empresaris i bus urbà per optimitzar l’increment de freqüències dels rodalies
18 octubre 2018

L’Ajuntament de Peníscola farà de mediador amb empresaris i bus urbà per optimitzar l’increment de freqüències dels rodalies

  • El 12 de novembre es posa en marxa l’ampliació de 4 a 12 freqüències diàries

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha mantingut aquest matí una reunió amb el gerent de Renfe de la zona nord, Enrique Cárdenas, així com amb el cap de Línies de la companyia ferroviària, César Ruíz, amb qui ha tracta sobre l’increment de la freqüència de trens que connectaran la comarca amb la capital de la Plana. Concretament, serà el dia 12 de novembre quan es compte amb aquests nous serveis, que s’amplien de 4 a 12 trens diaris.

El consistori ha posat a disposició de Renfe els seus canals de comunicació en línia per difondre els nous horaris i l’alcalde ha adquirit el compromís de fer de mediador amb l’empresa concessionària del servei de bus urbà perquè incremente la freqüència d’autobusos i s’hi vaja adequant a l’increment de freqüències de trens.

Així mateix, des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament es treballarà, juntament amb l’empresariat, per fomentar l’arribada de turistes amb tren, promovent la paquetització de l’oferta local i la seua comercialització.

Peníscola du reivindicant l’augment de la freqüència de trens de sde fa anys, la posada en marxa d’aquesta ampliació és una notícia excel·lent” ha valorat Martínez, que ha recordat l’aprovació el desembre de 2017 de l’Obligació de Servei Públic que la contemplava.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola