Notícies

Èxit de participació en les activitats previstes per a un pont d’octubre molt concorregut a Peníscola
15 octubre 2018

Èxit de participació en les activitats previstes per a un pont d’octubre molt concorregut a Peníscola

  • Les visites guiades programades han comptat amb 375 participants, que han pogut conéixer les rutes pels escenaris dels rodatges de sèries i pel·lícules, així com els atractius del patrimoni monumental de la ciutat emmurallada
  • L’activitat de l’Escape Room en el passeig marítim ha registrat l’aforament complet en tots els passis de totes les sessions, i s’han sumat un total de 128 passis, amb més de 500 participants
  • Els menús de les Jornades Gastronòmiques del Polp han superat els 600 comensals aquest pont

Acabat el pont d’octubre, l’àrea de Turisme ha fet balanç del funcionament de les activitats programades amb motiu dels dies festius. Havent fregat el 100% d’ocupació hotelera durant la nit del dissabte, segons dades de l’Agrupació Local d’Empresaris Turístics, i comptant amb una ocupació mitjana, al llarg de tot el pont, superior al 92% en hotels, “las xifres d’activitat turística han sigut molt positives” ha explicat el regidor de l’àrea de Turisme, Rafael Suescun, que ha referit dades sobre seguiment i participació en activitats programades.

Pel que respecta a les visites guiades gratuïtes que s’han oferit, un total de 375 participants han pogut conéixer les rutes pels escenaris dels rodatges de sèries i pel·lícules, així com els atractius del patrimoni monumental de la ciutat emmurallada.
Pel que respecta a l’oferta gastronòmica, des de l’àrea de Turisme, i en col·laboració amb els restauradors locals, durant el pont s’han oferit Jornades Gastronòmiques amb el polp de la llonja peniscolana com a principal atractiu, i s’hi han servit més de 500 menús. Aquestes podran degustar-se en els diferents locals participants fins al dia 11 de novembre.

La novetat en la programació d’activitats, l’Escape Room sobre la Peníscola de cine, “ha sigut un èxit, i ha penjat el cartell de complet en tots els passis en cadascuna de les sales, tots els dies” ha explicat el regidor, que ha destacat els quasi 600 participants en l’activitat al llarg dels dies festius.

Per la seua banda, l’agrupació local de comerciants programava per al dissabte dia 13 una Fira de Botigues al Carrer, que va comptar amb la participació d’un bon nombre de comerços amb les seues millors ofertes en el tram més concorregut del passeig marítim, activitat que va comptara amb excel·lent acceptació entre els visitants i turistes que van aprofitar la jornada de platja i les temperatures estivals registrades en aquest dia per gaudir també de l’oferta comercial.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola