Noticies

L’Ajuntament de Peníscola finalitza el procés per als Pressupostos Participatius del pròxim any
03 octubre 2018

L’Ajuntament de Peníscola finalitza el procés per als Pressupostos Participatius del pròxim any

  • Durant el mes de juny, els veïns i veïnes de la localitat van aportar les seues propostes a través del Servei d’Atenció Ciutadana i durant el mes de setembre s’ha desenvolupat el procés de votació
  • El procediment ha comptat amb dues propostes resultants a votació, que contemplaven l’asfaltat del carrer Proyecto i l’arranjament de l’empedrat de l’Av. del Papa Luna entre la Ratlla del Terme fins a l’encreuament amb el camí de la Volta i l’Av. de Catalunya.

La Regidoria de Participació Ciutadana juntament amb la Regidoria d’Hisenda han posat novament en marxa el procés per incorporar propostes de la ciutadania al pressupost municipal de l’any pròxim.

Durant el mes de juny es van rebre les propostes a través dels veïns i veïnes, que les van fer arribar al Servei d’Atenció Ciutadana.

Tal com es va marcar en el procediment inicial de l’any passat, després de la recepció de propostes, els tècnics municipals van procedir a l’avaluació d’aquestes i hi van fer informes que es van dur a la Junta de Portaveus.

Després d’aquest tràmit informatiu, en el qual es descarten propostes per a projectes que no són competència municipal o compten amb informes desfavorables dels tècnics municipals competents, aquest mes de setembre s’ha dut a terme el procés de votació, del qual ha resultat la proposta que contempla l’asfaltat del carrer Proyecto, amb més suport ciutadà.

La inversió prevista supera els 65.000€, que es contemplaran en el pressupost per a l’any pròxim.Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola