Notícies

Peníscola celebra el Dia de Los Pueblos más Bonitos de España
01 octubre 2018

Peníscola celebra el Dia de Los Pueblos más Bonitos de España

Amb molta emoció, Peníscola ha hissat la bandera oficial de l’Associació de Los Pueblos más Bonitos de España, a la qual pertany com a honrós associat fundador, des de 2013. Peñíscola, en una de las assemblees anuals de l’agrupació, proposava la innstitucionalització d’un Dia Nacional dels Pobles més Bonics d’Espanya, que cristal·litzava en la instauració del primer d’octubre, data que es commemora en el nostre país, des de 2015, com el dia dels pobles més bells.

“Pertànyer a l’agrupació és un honor i un orgull per a Peníscola” ha declarat el regidor de Turisme, Rafael Suescun, que ha reiterat el seu compromís amb la “conservació del patrimoni i la transmissió de la tradició local” en el parlament previ a la hissada de la bandera que oneja a la platja Nord.

Durant l’acte ha tingut lloc la lectura d’un manifest, comú per a tots els Pueblos más Bonitos de España, en què els municipis integrants de la xarxa es reivindiquen com a “reductes d’allò autèntic, guardians del nostre folklores, de la nostra tradició, de la nostra gastronomia i de les nostres festes més ancestrals; en definitiva, defensors d’allò que, amb tant esforç, els nostres avantpassats van saber conservar i hem aconseguit heretar”. El mateix text reclama “canvis significatius” en el finançament de les administracions locals, millores en les seues comunicacions i en serveis per evitar la despoblació en les zones més rurals.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola