Notícies

Recta final del Cicle de Música Clàssica de Peníscola amb un recital de piano i oboé
27 septiembre 2018

Recta final del Cicle de Música Clàssica de Peníscola amb un recital de piano i oboé

El mal temps no va impedir que, de cap nou, el Saló Gòtic del castell de Peníscola s’omplira d’espectadors, que van poder gaudir d’un gran recital de piano i oboé, dins de la trenta-quatrena edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola, que dissabte tocarà la fi.

María Lorenzo, al piano i el vinarossenc, Marc Borràs, a l’oboé, van aconseguir fascinar al públic assistent a l’acte, amb un repertori basat en obres de Camille Saint-Saëns, Carl Nielsen, Francis Poulenc i Robert Schumman.

El Cicle de Concerts, patrocinat per l’Ajuntament de Peníscola i organitzat per l’Associació Musical Verge de l’Ermitana, arriba a la seua fi el pròxim dissabte, a els 20 hores, amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica de Peníscola, sota la direcció de Salvador García Sorlí, en el Palau de Congressos. Les entrades tenen un preu de 10€ per als adults i de 5€ per las menors de 12 anys, i es poden adquirir en l’Escola de Música de la Banda de Peníscola (964 489 801) de 16 a 20h i una hora abans en taquilla.


 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola