Notícies

Agraïment del Mantenidor 2018, Ramón Rovira
26 septiembre 2018

Agraïment del Mantenidor 2018, Ramón Rovira

El Mantenidor de les Festes Patronals 2018 i primer alcalde de la història de la Democràcia en el municipi, Ramón Rovira, ha volgut emetre unes paraules d’agraïment, després d’ostentar el càrrec durant els festes:

“Acabades les Festes Patronals de Peníscola vull, en nom propi i en el de la meua família, reiterar el meu agraïment a l’alcalde per la confiança dipositada en la meua persona per exercir de Mantenidor en l’any present. Espero no haver defraudat la dita confiança.

A Raquel, regidora de Festes, i a tot el seu equip de col·laboradors, el meu agraïment per tota l’ajuda que m’han brindat. Així mateix, a la Policia Local.

Al mateix temps, vull felicitar efusivament als membres de totes les entitats socials, esportives i culturals pel seu esforç i treball realitzat perquè les nostres festes hagen sigut un exemple de comportament cívic ciutadà.

No puc deixar d’anomenar el que conforma el nostre patrimoni històric i cultural. Les danses. Dansants, llauradores, pelegrines, cavallets, moros i cristians, gaiters, tabalets, i la imprescindible Banda de Música. Antonio, Salvador, Juan, enhorabona pel vostre treball.

A tots gràcies pel vostre esforç i per mantindre sempre viva la flama del nostre poble.

Reina, Dames de la Cort d’Honor, els meus desitjos del millor per a vosaltres i les vostres famílies. Recordeu: esforç, treball, generositat i respcte. Tot ho aconseguireu, ha sigut un plaer haver-vos conegut. Visca la Déu d’Ermitana! Visca Peníscola!”

Ramón Rovira.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola