Notícies

La Universitat Popular arrancarà el nou curs el pròxim 15 d’octubre
25 septiembre 2018

La Universitat Popular arrancarà el nou curs el pròxim 15 d’octubre

La Universitat Popular de Peníscola homenatjarà enguany el 50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, amb activitats complementàries com la tradicional Ruta a Peu Nocturna amb un afegit: meditació a la llum de la lluna. A més, també hi haurà una xarrada sobre la influència de la lluna en l’agricultura.

La programació de la UP començarà el pròxim 15 d’octubre i acabarà el 3 de maig de 2019. Per a aquest any, l’organització ha preparat nous cursos, com el «Bachata i Salsa per a Singles» i el curs de «Disseny i Impressió 3D», al qual poden apuntar-se tant adults com menors i veure com els seus dissenys en l’ordinador cobren vida i es transformen en objectes 3D, com clauers i figures. La gastronomia és un dels aspectes que es consolida en la programació i s’oferiran també nous monogràfics com «Cuina al buit i a baixa temperatura», «Finger food», i «Salses i espècies».

Per altra banda, l’organització explica que, a petició popular, «hem decidit incloure un curs monogràfic de compres en línia, perquè tot el món puga aprendre a comprar d’aquesta manera tan còmoda d’una forma segura".

A més d’aquestes novetats, la Universitat Popular oferirà enguany els seus tallers d’èxit de Creació Artística, entre els quals es troben Ceràmica, Pintura, Tall i confecció, Indumentària tradicional, Patchwork, Cuina valenciana, Trompe l'oeil o Taller d’encordar cadires. Per a tots aquells que desitgen obtindre el títol de Monitor i Director en Activitats de Temps Lliure podran fer-lo també en la UP, i aconseguiran l’homologació de l’IVAJ. Quant a les classes de Tecnologia, la UP comptarà amb activitats d’Informàtica, Robòtica i Creació de videojocs. Els idiomes ocuparan una part importan de la programació i consistiran en cursos d’Anglés, Valencià, Castellà i Francés en diferents nivells. Per últim, l’àmbit esportiu i musical estarà present amb els tallers de Zumba, Pilates, Hip-Hop, Aeròbic, Kangoo, Manteniment, Dansa Oriental, Taitxí, Ioga i Hipopressius, així com amb les classes de Mindfullness i Entrenament de la memòria.

Tot aquell que estiga interessat ja pot inscriure’s de manera telemàtica a través del web www.universitatpopularpeniscola.com. Les inscripcions presencials tindran lloc fins al 7 d’octubre en les oficines del C/ Vilanova d’Avinyó, 63, en horari de 9 a 13 i de 16 a 20h.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola