Notícies

Peníscola emetrà en directe l’estrena de Territorio Templario de Canal Historia
21 septiembre 2018

Peníscola emetrà en directe l’estrena de Territorio Templario de Canal Historia

  • El pròxim dilluns a les 21.30h començarà l’esdeveniment en la plaça de Santa Maria, on s’instal·larà una pantalla gegant per a la visualització a l’aire lliure del primer episodi

El dilluns 24 de setembre tindrà lloc en la plaça de Santa Maria de Peníscola l’emissió en directe del primer capítol de la sèrie de Canal Historia Territorio Templario, patrocinada per la Diputació de Castelló.

A través dels sis capítols de la sèrie els espectadors van recórrer les fites històriques de la província, i n’és protagonista en el primer capítol el castell de Peníscola. Davant l’important esdeveniment, l’Ajuntament instal·larà en aquest enclavament, als peus del nucli antic, una pantalla gegant i disposarà de cadires per a tots aquells que ho desitgen. A les 21.30h començarà l’acte i a les 22.00h arribarà l’estrena exclusiva del llançament de l’episodi El último castillo del temple en Canal Historia per a tota Espanya.

En aquest primer capítol es descobriran alguns detalls d’aquesta fortificació templera, la qual va ser construïda durant els 13 anys anteriors a la desaparició de l’Orde del Temple.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola