Notícies

Peníscola proclama Lidia Oms com a Reina de les Festes Patronals 2018
08 septiembre 2018

Peníscola proclama Lidia Oms com a Reina de les Festes Patronals 2018

Lidia Oms va rebre anit el testimoni de la Reina de les Festes Patronals 2017, Alejandra Martín. Peníscola es va reunir per proclamar les noves representants de la ciutat. En acabar el solemne acte, els veïns i veïnes de Peníscola van retre homenatge a la nova Reina i la Cort d’Honor amb un ball de gala, després de la coronació, amb què han inaugurat els dies dedicats a la seua patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

La cerimònia va tindre lloc en el Parc d’Artilleria i va donar inici als dies grans del municipi. El Mantenidor de l’acte, Ramón Rovira, va aportar el toc emocional a la nit amb paraules adreçades a les protagonistes i a tots els assistents. Rovira és part viva de la història peniscolana, ja que el 1979 va ser nomenat alcalde, el primer de la democràcia en el municipi.

Des d’ahir són 10 las jóvens que conformen la Cort d’Honor i que acompanyaran a la Reina durant tots els actes de les festes. Elles són Odile Fernández -representant de l’ACD Peñíscola-, Candela Guzmán -del Grup Cultural de Danses-, Luna Amaya, de la Associació Cultural de Moros i Cristianos, Isabel Caldés -de la Penya l'Espardenya- i Rocío Cuenca -del Centro Cultural Andaluz.

Quant a la Cort d’Honor infantil, la formen cinc xiquetes, entre 8 i 9 anys. Elles són les petites Carla Albiol Menacho, Julia Blasco Bayarri, Mar Rovira García, MªJosé París Rambla i Mara Castell Castell.

L’alcalde, Andrés Martínez, es va mostrar orgullós de poder ser amfitrió un any més en aquesta cerimònia. "Tenim un poble que captiva, un poble de cine i unes festes que ens recorden que som el que som, perquè som poble; que estem on estem, perquè estem junts, i que anem cap on anem, perquè ens mou la força de la voluntat per millorar". A més, Martínez ha volgut agrair la labor que realitzen la Comissió de Festes, Comissió Taurina, Coordinadora de Penyes i totes les entitats locals que fan possible la celebració de les festes, així com a la regidora de Festes, Raquel París. "La seua responsabilitat i treball fan possible que la coordinació entre tots els que intervenen en les nostres festes funcione i que tinguem un programa amb més de 120 actes per gaudir", va afegir l’alcalde.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola