Notícies

Coets i confeti per inaugurar les Festes Patronals de Peníscola
07 septiembre 2018

Coets i confeti per inaugurar les Festes Patronals de Peníscola

Les Festes Patronals de Peníscola ja han començat. Aquest matí, des del balcó de l’Ajuntament, les autoritats locals, Reina i Dames del passat any 2017 han anuncit l’inici de les festes amb coets de mà, confeti i caramels.

El tradicional coet tronador, animat per l’Associació Musical Papa Luna, ha recorregut el nucli antic fins arribar a la Tourist Info del Passeig Marítim. Allí, la Coordinadora de Penyes ha ofert una degustació d’orxata per a tots els assistents i ha celebrat la popular batalla d’aigua amb la participació dels més jóvens de la ciutat.

Serà aquesta nit, a les 22.30h, una vegada acabat el seté dia de la novena en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana, quan tindrà lloc el solemne acte de Proclamació de la Reina de Festes. En l’acte, Lidia Oms i la seua Cort d’Honor seran coronades com a Reina i Dames de les Festes 2018. En l’esdeveniment es presentarà al Mantenidor de l’acte, Ramón Rovira, personalitat local destacada per ser el primer alcalde democràtic del municipi l’any 1979. La gala serà coronada amb un ramell de focs artificials i la cercavila fins al Pati d’Armes del Castell, on tindrà lloc el ball inaugural.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola