Diumenge 16 de setembre

Enllaços relacionats

Descargas

Dia de sortida de Moros i Cristians

08.00 - 13.00 h

Concurs de pesca categoria sènior i lliurament de premis. Lloc: Port pesquer. Organitza: Societat de Pesca Esportiva de Peñíscola.

09.00 - 12.00 h

Concurs de pesca categoria infantil i lliurament de premis. Lloc: Port pesquer. Organitza: Club de Pesca Esportiva Torre Badum de Peníscola.

12.00 h

XXXIV Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola amb la interpretació de la Missa i pregària del Pescador del mestre Vittorio Cacciatori i lletra de Juan Bautista Simó. Intervindran la Coral Polifònica de Peníscola i l’Orquestra de Cambra Santa Maria de Peníscola dirigides per Salvador García Sorlí. Lloc: Església parroquial Santa Maria.

17.00 h

Bous de la ramaderia Pedro Fumado “Charnego” (Deltebre, Tarragona). Lloc: Pl. de Bous i platja Nord.

19.30 h

Majestuosa desfilada i sortida des de la ciutat antiga de les esquadres de l’Associació Cultural de Moros i Cristians. En acabar la desfilada, a la Pl. de la Constitució, la Coral Polifònica de Peníscola, acompanyada per l’Associació Musical Verge de l’Ermitana, interpretarà l’Himne de la Comunitat Valenciana. Lloc: Nucli antic, Portal Fosc, Pl. de Bous, Av. de la Mar, Av. d’Espanya, Pl. Constitución.

En acabar

Ramell de focs artificials que servirà de comiat de les Festes Patronals 2018. Lloc: Platja Sud.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola