Dimecres 12 de setembre

Dia de l’Esport

10.30 - 12.30 h

Jornada de portes obertes Entredosaguas Surfschool Peñíscola. Tours i cursos d’iniciació al Paddle-Surf i SUP-pilates. De 10.30 a 11.30h, SUP-pilates. D’11.00 a 11.30h, Curs d’iniciació al Paddle Surf. De 12.00 a 12.30h, Tour al voltant del Castell de Peníscola. Activitat GRATUÏTA prèvia reserva (indicant nom i cognoms) al 666550575 o mitjançant missatge privat en la pàgina de Facebook: Entredosaguas Surfschool Peñíscola. Lloc: Platja Nord, enfront de l’Entre Dos Aguas.

11.00 h

Sardinada popular. Gentilesa de l’Ajuntament de Peníscola, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors. Lloc: Llonja de Pescadors. Donatiu 1€: Associació contra el Càncer de Peníscola.

12.30 h

Jocs aquàtics infantils consistents en pal ensabonat i llançament d’inflables a l’aigua. Els guanyadors seran premiats amb un pernil, gentilesa del Nuevo Jamón. Lloc: Port pesquer.

16.00 h

Campionat Absolut de Tennis. Final Femenina. Lloc: Pistes del Poliesportiu Municipal. Organitza: Club de Tennis Peníscola.

17.00 h

Campionat Absolut de Tennis. Final Masculina. Lloc: Pistes del Poliesportiu Municipal. Organitza: Club de Tennis Peníscola. En acabar Lliurament de trofeus del Campionat Absolut de Tennis. Lloc: Pistes del Poliesportiu Municipal. Organitza: Club de Tennis Peníscola.

17.00 h

Tercer dia del IV Concurs Local de Guinyot. Lloc: Càmping Ferrer.

17.00 h

Bous de la ramaderia José Vicente Machancoses (Picassent) i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. De 19.00 a 19.30h: Descans. Berenar taurí. Lloc: Pl. de Bous i platja Nord.

17.30 h

Talleres i classes de ball amb animació: Bachata, Salsa i Balls llatins, Flamenc i Sevillanes, Dansa urbana, Balls de saló… I molts més! Activitat totalment gratuïta i per a tots els públics. Lloc: Parador de Festes. Organitza: Regidoria de Festes.

18.00 h

Presentació dels equips de l’ACD Peñíscola en totes les seues categories. Lloc: Camp de Futbol Benedicto XIII. Organitza: ACD Peñíscola. En acabar Partit amistós ACD Peñíscola. Lloc: Camp de Futbol Benedicto XIII. Organitza: ACD Peñíscola.

18.00 h

Vesprada de TECHNO. Lloc i Organització: Penya l’Espardenya.

18.30 - 21.30 h

Candeles Espardenyeres. Col·labora i aconsegueix el teu braçalet Candela per la investigació del càncer infantil. Donatiu: 3€. Lloc: Recinte de Penyes. Organitza: Penya l’Espardenya.

19.30 h

Partit amistós de pretemporada del Bàsquet Club Peníscola (sènior). Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Bàsquet Club Peníscola.

20.00 h

Trobada de corals. Intervindran la Coral Polifònica de Peníscola (dirigida per Mª Carmen Gellida) i la Coral Gent Gran de Benicarló (dirigida per Clara Ruiz Arnau). Lloc: Pl. Santa Maria (de les Caseres). Organitza: Coral Polifònica de Peníscola.

21.00 - 23.00 h

Papa Rumba Balla. Espectacle i animació de ball. Gaudeix d’una vetlada molt rumbera! Activitat totalment gratuïta i per a tots els públics. Lloc: Parador de Festes. Organitza: Regidoria de Festes.

23.00 h

Presentació oficial de l’equip Peñíscola Fútbol Sala de Primera Divisió Nacional. Lloc: Parador de Festes. Organitza: Club Fútbol Sala Peñíscola.

23.30 h

Bou embolat de la ramaderia José Vicente Machancoses (Picassent). Patrocina: Gellida e Hijos. Lloc: Pl. de Bous.

00.00 h

Nit de Disfresses. Cervesa gratuïta de 00.00 h a 01.30 h per a tots aquells que hi acudisquen disfressats. Lloc: Recinte de Penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

00.30 h

Peñíscola Summer Festival. Gaudeix dels millors èxits del reggeaton actual i tancament amb els millors temes REMEMBER de la història. Lloc: Parador de Festes. Organitza: Club Fútbol Sala Peñíscola.

01.00 h

Animació de la Xaranga All i Pebre de Peníscola. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

02.00 h

NO PASSARAN, entrada de vaques de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola