Diumenge 9 de setembre

Enllaços relacionats

Descargas

Dia de la Patrona

11.00 h

Missa concelebrada amb l’actuació de la Coral Polifònica de Peníscola i ofrena floral. Lloc: Santuari de la Mare de Déu d’Ermitana.

Nota informativa: Com l’ofrena floral a la patrona nostra, la Mare de Déu de l’Ermitana, és un dels actes més significatius de les Festes, s’invita tot el poble de Peníscola i visitants a participar-hi activament i que es concentren minuts abans, amb un ram de flors, a la Pl. de l’Ajuntament, on s’iniciarà la cercavila fins l’ermita de la Mare de Déu, l’altar de la qual s’engalanarà amb tots els rams.

En acabar

Actuació del Grup Cultural de Danses, amb la intervenció dels dansants i llauradores acompanyats per l’Associació Musical Mare de Déu de l’Ermitana, dolçaina i tamboret. Lloc: Pl. de l’Ajuntament.

17.00 h

Últim dia de novena en honor de la patrona nostra, la Mare de Déu de l’Ermitana, i processó pels carrers del nucli antic, en la qual el poble de Peníscola, juntament amb dansants, llauradores, cavallets, pelegrines, i moros i cristians, acompanyen la Mare de Déu. De tornada al santuari, i a la Pl. de la Mare de Déu, cant de la Salve i solta de coloms a càrrec del Club Colombòfil de Benicarló. Lloc: Santuari de la Mare de Déu d’Ermitana i carrers del nucli antic.

En acabar

Segona actuació del Grup Cultural de Danses amb la intervenció dels dansants i llauradores, els cavallets, i la representació final de la popular Dansa Batalla de Moros i Cristians. En acabar, bombardeig de trons que coronarà aquest acte tan emotiu. Lloc: Pl. d’Armes.

00.45 h

Ball amenitzat per l’orquestra Vulkano. Lloc: Parador de Festes

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola