Salutació Mantenidor

Enllaços relacionats

Ramón Rovira Pauner va nàixer a Peníscola el 15 d’agost de 1949 en la Casa del Governador del carrer de Fulladosa. Va cursar els seus estudis en el Col·legi D. Jaime Sanz i en l’Institut Ramón Cid de Benicarló.

En la seua extensa vida laboral consta el càrrec que va ocupar com a secretari de la Germandat Sindical de Llauradors i Ramaders, així com de la Cambra Agrària Local. Després d’això va passar a ser funcionari de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

El 1979 es va convertir en el primer alcalde democràtic de Peníscola, lloc que va ostentar fins a 1983. A part d’això, Rovira ha exercit com a regidor de diverses àrees del consistori, com a responsable de política municipal del Comité Provincial del Centre Democràtic i Social, com a cap local de l’Organització Juvenil Espanyola i com a president de l’Assemblea de Jóvens.

També ha participat activament en la vida social i cultural peniscolana, ja que va ser un dels cofundadors de l’ACD Peñíscola, entrenador en diverses categories, membre de l’equip, secretari i president de l’associació esportiva, així com a secretari de la Societat de Caçadors La Gaviota de Peníscola durant un any. A més, ha sigut secretari accidental en el Jutjat de Pau del municipi i col·laborador de la revista Peñíscola.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola