Salutació regidora

Enllaços relacionats

El mes més màgic de l’any per a la ciutadania peniscolana està de cap nou amb nosaltres. SETEMBRE, en majúscules, el mes del fervor, devoció i passió en el qual honorem a la nostra patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

Amb les campanes al vol comencem uns dies en què regna la tradició.

Any rere any ens emocionem amb el so de la dolçaina i el tabal sonant en la plaça d’Armes, amb les lloes a la Mare de Déu o en escoltar les marxes mores i cristianes. És aquest sentiment indescriptible el que ens emociona i ens enorgulleix de sentir-nos peniscolans, el que ens uneix com a veïns d’una ciutat inigualable, la nostra Ciutat a la Mar.

Des d’aquesta Regidoria vull donar les gràcies a la Comissió de Festes i a la Comissió Taurina, així com a totes les entitats locals que fan possible la celebració i èxit de les nostres Festes Patronals. Unes festes participatives i de germanor, on tots i cadascun de nosaltres aportem el nostre granet d’arena per engrandir-les i fer-les mereixedores del títol de Festes Declarades d’Interés Turístic Nacional.

Vull agrair a Alejandra Martín i la seua Cort d’Honor la seua representació excel·lent en les Festes 2017. Estic segura que han sabut traslladar-nos a tots la seua companyonia i il·lusió. I vull donar la benvinguda en aquest nou regnat que comença a Lidia Oms i tota la Cort d’Honor 2018.

No puc desaprofitar l’ocasió per expressar el meu agraïment als veïns del nostre municipi per donar-me l’oportunitat de treballar per i per a la nostra festa.

A totes les Corts d’Honor, que m’han fet gaudir de les Festes de forma diferent al llarg d’aquests anys, ha sigut un plaer i un privilegi compartir-les al vostre costat.

Amb el desig de poder seguir dirigint-me a vosaltres com a regidora, us convido que continuem recordant d’on venim per enfortir el nostre porvenir.

Bones Festes a tots!

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola