Notícies

Peníscola celebra la II Volta Popular al Castell de natació
11 agosto 2018

Peníscola celebra la II Volta Popular al Castell de natació

Les platges de Peníscola han sigut les protagonistes aquest matí d’una de les proves esportives que acull del municipi durant tot el cap de setmana. La II Volta Popular Magic Museum by Yunke al castell de Peníscola ha començat a les 10.30h en la platja Sud i ha acabat en la platja Nord, vora l’Oficina d’Informació Turística.

L’alcalde de Peníscola, acompanyat per la regidora d’Esports del consistori, Raquel París, ha sigut l’encarregat de donar la sortida als nadadors. La prova ha consistit en un recorregut de 2,2 quilòmetres per mar al voltant de la península rocosa que corona el castell del Papa Luna. Martínez ha explicat que "una vegada més, Peníscola ha demostrat ser l’escenari idoni per a tots aquells amants de la mar i de l’esport a l’aire lliure" i ha agraït als membres del Club Natació Benicarló "la magnífica organització i coordinació de l’esdeveniment".

Més de 70 nadadors arribats des de diversos punts d’Espanya han participat en aquesta cita esportiva, la primera de les dues proves de natació que es duran a terme a Peníscola aquest cap de setmana. La segona arribarà demà i consistirà en la XXVI Edició de la Clàssica Peníscola-Benicarló, una travessia de natació des de la platja Sud de Peníscola fins a la platja del Morrongo de Benicarló.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola