Notícies

L’Escola Esportiva d’Estiu arriba a l’equador amb multitud de novetats i excursions
09 agosto 2018

L’Escola Esportiva d’Estiu arriba a l’equador amb multitud de novetats i excursions

L’Escola Esportiva d’Estiu de Peníscola continua amb la celebració d’activitats i compta amb un total de quaranta inscrits. Els usuaris són adolescents entre 10 i 17 anys, tant residents com visitants. Aquesta programació va arrancar el passat 16 de juliols i estendrà fins al pròxim 30 d’agost.

Els participants poden inscriure’s per setmanes per realitzar activitats que se celebren el Poliesportiu, en el gimnàs Beat, en la platja o en llocs com Aquarama, on es realitzen excursions. Aquesta setmana l’Escola Esportiva ha comptat amb classes de Body combat, esports de platja, navegació amb caiac, una ruta amb bicicleta i una excursió fins a les instal·lacions de Paintball per realitzar l’activitat Humor amarillo.

"És fonamental oferir activitats d’aquest tipus, en les quals els adolescents de Peníscola puguen gaudir de l’estiu amb activitats refrescants i seguir un estil de vida actiu", subratlla l’alcalde, Andrés Martínez. Per la seua banda, el responsable de l’empresa concessionària OCA Grup, Fito Sales, indica que "l’objectiu d’aquesta escola esportiva és divertir-se amb activitats ludicoesportives i potenciar els esports alternatius".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola