Notícies

El III Triatball de Peníscola completa el seu primer torneig en la platja Nord
06 agosto 2018

El III Triatball de Peníscola completa el seu primer torneig en la platja Nord

Ahir va arrancar en la platja Nord la tercera edició del Triatball, organitzat per Mandarina Club amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, amb el torneig de Pàdel Platja. El campionat es va celebrar al llarg de tota la jornada d’ahir i a les 19.00h va tindre lloc el lliurament de trofeus.

Amb aquest esdeveniment va començar el III Triatball de Peníscola, que està estructurat en tres activitats. Aquest matí s’ha inaugurat l’Escola de Vòlei Platja per a xiquets entre 6 i 16 anys i s’estendrà fins al pròxim divendres 10 d’agost en horari de 10.00h a 13.00h. Finalment, l’esdeveniment més consolidat del Triatball, el XIII Torneig de Vòlei Platja, se celebrarà en la platja Nord els dies 11 i 12 d’agost i compta amb diferents modalitats. Dissabte es disputaran els partits de la modalitat 4x4 i diumenge, la masculina i femenina de 2x2.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que va visitar ahir el torneig de Pàdel Platja, va subratllar la importància d’organitzar aquest tipus d’activitats, ja que "dinamitzen l’oferta turística complementària i ofereixen als visitants i veïns una atractiva proposta per gaudir de la platja d’una forma diferent".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola