Notícies

The Royal Baroque en el castell de Peníscola
05 agosto 2018

The Royal Baroque en el castell de Peníscola

El Pati d’Armes del Castell de Peníscola va comptar anit amb l’actuació del conjunt britànic The Royal Baroque, dins de la programació del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca. La formació femenina, que està integrada per cinc intèrprets procedents de Finlàndia, Noruega, Grècia, Polònia i el Regne Unit, va delectar els espectadors amb el concert Italian Stravaganzza. El arte del duelo: de la tierra al cielo.

Aquesta 23a Edició del Festival continuarà demà amb una jornada dedicada a tots els públics. A les 19.00h arribarà al passeig marítim l’animació Arrima't a la Música Barroca i, a continuació, a les 22.30h tindrà lloc en el Pati d’Armes del castell el segon concert gratuït d’enguany. Aquest serà interpretat per Delirium Música y Pilpira Teatro i Teatres de la Llum (València) i s’adreçarà al públic en família a partir de 10 anys.

El dia 7 arribarà el torn d’un dels concerts més esperats del cicle. Carlos Núñez, una de les figures internacionals de la música celta, actuarà a les 22.30h en el castell del Papa Luna juntament amb Pancho Álvarez, Xurxo Núñez, Esteban Bolado i Wolodymyr Smishkewych.

D’altra banda, l’actuació de Jordi Savall, que està tenint un èxit rotund en taquilla, es traslladarà, per motius meteorològics, al Palau de Congressos de Peníscola i serà a les 23.00h. L’artista català interpretarà Diálogos & Improvisaciones i De Oriente a Occidente y del Mundo Viejo al Nuevo, juntament amb Ferran Savall i David Mayora.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola