Notícies

L’Ajuntament de Peníscola continua amb les accions per minimitzar els efectes del top manta en el municipi
02 agosto 2018

L’Ajuntament de Peníscola continua amb les accions per minimitzar els efectes del top manta en el municipi

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Peníscola s’està duent a terme durant tot l’estiu la campanya de conscienciació ciutadana sobre la venda ambulant no autoritzada.

Dins de les accions s’ha efectuat aquest matí la ubicació d’un total de 60 vinils xafables al llarg de tota la línia de la platja Nord. Aquesta iniciativa se suma a la instal·lació de postes informatius ubicats en les principals entrades de les platges urbanes i el repartiment de fulleteria. En total, s’han instal·lat 25 senyals, que se sumen a les ja existents, i s’han repartit 20.000 fullets informatius per hotels, comerços i establiments de restauració per tal d’arribar al màxim nombre de persones.

En tots i cadascun dels formats s’adverteix al comprador de les conseqüències que pot tenir adquirir aquest tipus de productes o col·laborar amb els venedors ambulants no autoritzats. Aquestes estan estipulades en l’Ordenança Municipal per a la Protecció de la Convivència Ciutadana i de Prevenció de Conductes o Actuacions Antisocials en l’Espai Urbà.

Per la seua banda, la Policia Local del municipi continua efectuant sancions a compradors de la venda ambulant il·legal. A la sanció econòmica se suma la confiscació per part dels agents de l’autoritat de l’objecte comprat mitjançant la venda. Les multes poden arribar als 750€ i, a més, segons l’article 53 de l’ordenança, referit al règim de sancions, "la reincidència es considerarà en tot cas infracció greu, amb sancions de 750,01 a 1500€, i si, a més, concorren les circumstàncies agreujants de falta de respecte o insults a l’autoritat o als seus agents, es reputarà infracció molt greu, amb sanció de 1501 a 3000€".

Més agents de Policia Local

La setmana passada es van incorporar un total de deu nous agents a la plantilla de Policia Local de Peníscola per donar cobertura al servei durant la temporada estival, i romandran en el municipi per un període de tres mesos. Els agents procedeixen de la Borsa de treball d’Alcalà de Xivert i, juntament amb els sis incorporats el passat mes de juny, Peníscola compta ara amb un total de 16 agents de Policia Local per al reforç estival.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola