Notícies

El Palau de Congressos de Peñíscola acull l’actuació de Salvador Sobral
25 julio 2018

El Palau de Congressos de Peñíscola acull l’actuació de Salvador Sobral

El portugués Salvador Sobral va actuar anit a Peníscola dins de la programació de la XV Edició del Festival Internacional de Jazz del municipi. Aquesta va ser la quarta parada de la seua gira musical per Espanya, una cita que va reunir a mig miler d’espectadors en el pati de butaques del Palau de Congressos. L’artista va presentar els temes del seu àlbum Excuse Me, cançons interpretades en espanyol, anglés i portugués que combinen les influències de la Bossa Nova amb el Jazz.

Sobral va estar acompanyat per Bruno Pedroso a la bateria, Júlio Resende al piano i André Rosinha al contrabaix. El cantant es va confessar entusiasmat d’actuar en un escenari com el Palau de Congressos de Peníscola i va agrair a tots els espectadors l’assitència. Salvador Sobral va assolir el primer lloc en el Festival Internacional d’Eurovisión 2017 amb el tema Amor pelos dois, escrit i produït per la seua germana, Luiza Sobral. Amb aquest va aconseguir la màxima puntuació de la història del Festival d’Eurovisió, que va dur a Portugal a triomfar per primera vegada en la història del concurs.

El següent i últim concert d’aquesta XV Edició del Festival arribarà el pròxim 27 de juliol a les 23.00h amb Champian Fulton, pianista i vocalista acompanyada per Ignasi González al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria.

La venda d’entrades es pot realitzar a través de l’enllaç: http://jazz.ivc.gva.es/val/espectacles/champian-fulton-trio-cas-val

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola