Notícies

Arranca l'Escola d'Estiu de Peníscola amb un total de 220 inscrits
05 julio 2018

Arranca l'Escola d'Estiu de Peníscola amb un total de 220 inscrits

Des del dilluns dos de juliol i fins al 27 d’agost, les instal·lacions del CEIP Jaime Sanz acullen la celebració de l’Escola d’Estiu que, en aquesta ocasió, està ambientada en al temàtica de la màgia i rep el nom d’Un estiu a Hogwarts. Aquesta proposta, impulsada des de la Regidoria de Benestar Social compta aquest any amb un total de 220 xiquets i xiquetes en edats compreses des dels dos anys fins als dotze.

Les inscripcions poden ser mensuals, per quinzenes, setmanals o diàries i hi ha diversos horaris a triar. Els pares i mares seleccionen l’opció que més s’adapta a les seues necessitats i poden escollir horari de 10.00h a 13.00h, de 10.00h a 15.00h amb menjador, de 10.00h a 18.00h amb menjador, o dia complet, de 10.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h sense menjador.

Algunes de les propostes són la realització de tallers com els de robòtica o de manualitats i excursions com les previstes al Delting Parc de la Rápita, al parc Aquarama de Benicàssim, al Museu del Mago Yunke o al recinte d’Humor Amarillo de Peníscola. A més, al llarg de la celebració de l’Escola, els petits poden gaudir d’activitats extraordinàries, com la Festa de l’escuma, l’Holi Color, el torneig de Bumper Ball, l’acampada nocturna o la festa de globus. "Es tracta d’una proposta lúdica i atractiva per a tots els xiquets i xiquetes inscrits que afavoreix la conciliació familiar per als pares i mares en un espai amb garanties i personal qualificat", ha explicat la regidora de l’àrea, MªJesús Albiol. Per la seua banda, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la defineix com "una activitat molt consolidada en el nostre municipi i necessària per a totes aquelles famílies que treballen i volen que els seus petits gaudisquen de l’estiu al mateix temps que aprenen i interactuen".

NOTA: Tots els xiquets i xiquetes que apareixen en les imatges han presentat el consentiment dels seus pares o tutors per ser fotografiats durant el desenvolupament de les activitats per a la difusió de les imatges en mitjans de comunicació i suports digitals.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola