Notícies

L’Ajuntament de Peníscola executa l’última fase de les obres de millora de l’asfaltat del camí de Cervera
08 mayo 2018

L’Ajuntament de Peníscola executa l’última fase de les obres de millora de l’asfaltat del camí de Cervera

  • El tram en obres està comprés entre el Camí d’Enmig i l’assagador de la Creu i té un cost total de 107.555,69€
  • Durant el primer trimestre de l’any es va acabar la segona fase de l’enllumenat en aquest mateix vial amb la instal·lació de 99 nous punts de llum

L’Ajuntament de Peníscola ha iniciat aquesta setmana les obres d’asfaltat del camí de Cervera en el seu traçat sud al costat de la urbanització Mediterráneo 2005.

A petició dels veïns i veïnes de la ciutat, durant el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius, l’opció de millora de l’asfaltat d’aquest vial va ser la que va rebre més suport i, durant el procés de votació, la més votada. Per això, s’incloïa en la proposta de Pressupost per a 2017.

Amb el superàvit dels comptes de l’any passat, la Regidoria d’Urbanisme i la Regidoria d’Hisenda van revisar el projecte i van coincidir a reforçar la partida per ampliar l’obra i incloure d’aquesta manera totes les millores en la zona sud per culminar amb un projecte de millora integral del vial, que s’ha executat en diferents trams en els últims anys, incloent-ne millores també en la il·luminació.

Després de la publicació de la licitació pública en el mes d’octubre, en l’última taula de contractació, es van adjudicar els treballs a Becsa per un total de 107.555,69€.

Es tracta de la tercera fase d’uns treballs que han estat realitzant-se per trams en el vial. El passat mes de febrer, acabaven les obres de la segona fase dels treballs de millora de la il·luminació, consistents en la ubicació de 99 nous punts de llum, després d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequació del traçat per interconnectar les instal·lacions de l’enllumenat públic en els quasi dos quilòmetres d’aquest vial que discorren entre la intersecció amb l’avinguda de l’Estació i Ciudad Jardín, en les immediacions del pont que travessa amb la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de cimentació, construcció d’arquetes i excavació d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’aquest vial. En la segona fase dels treballs, s’ampliava el nombre de punts de llum existents amb lluminàries LED. Després de tot això, es millorava l’asfaltat en el tram nord del vial.

L’obra que acaba de començar es durà a terme durant els pròxims dies, culminant així els treballs d’asfaltat en la zona sud del vial, compresa entre el Camí d’Enmig i l’assagador de la Creu.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola