Notícies

Peníscola celebrarà la XI Setmana Esportiva del 19 al 27 de maig
26 abril 2018

Peníscola celebrarà la XI Setmana Esportiva del 19 al 27 de maig

L’Ajuntament de Peníscola, amb la col·laboració de les associacions i clubs esportius de la població, ha organitzat l’onzena edició de la Setmana Esportiva. Des del 19 fins al 27 de maig s’han programat un total de 14 activitats de diversa índole per al “foment i promoció de la pràctica de l’esport, així com per fer visible la importantíssima labor que realitzen dels diferents entitats esportives locals” ha explicat la regidora d’Esports, Raquel París.

El programa d’activitats proposa activitats relacionades amb els esports més majoritaris, així com amb disciplines minoritàries, “que tenen en la setmana esportiva també una oportunitat de promoció”.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut agrair a totes les entitats la implicació en l’organització d’aquesta setmana temàtica ja consolidada, i ha destacat els més de 1000 esportistes que hi participen en les activitats programades any rere any, incidint en com és d’important “promoure l’activitat esportiva, incentivar-ne la pràctica i promocionar les diverses modalitats i disciplines que acull i ofereix Peníscola, no només en les instal·alcions esportives, sinó també a l’aire lliure”.

Les vuit associacions o clubs esportius participants en la programació d’activitats són Club de Caça La Gaviota, Societat Pesca Esportiva Peníscola, Club Pesca Torre Badum, Bàsquet Club Peníscola, Club Busseig Papa Luna, Centre Excursionista Serra d'Irta de Peníscola, Club de Tennis i Club Handbol Peníscola Maestrat. A més, comptarem amb la col·laboració de Leire Rovira per a la promoció de la gimnàstica rítmica i del Centre Esportiu Beat Trainning per a la classe magistral de 2000K

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola