Notícies

La Nau Victoria visita Peníscola
25 abril 2018

La Nau Victoria visita Peníscola

  • Rèplica de la nau que va aconseguir la primera volta al món, la major gesta marítima de tots els temps
  • Obrirà les cobertes al públic del 29 d’abril a l’1 de maig en el port de Peníscola

La Nau Victoria està navegant rumb a Peníscola, on atracarà en el port de la ciutat castellonenca, per obrir les cobertes al públic, des del diumenge 29 d’abril fins al dimarts 1 de maig, ambdós dies inclosos.

La Nau Victoria és la rèplica de la nau que el 1519-1522 va realitzar la major gesta marítima de tots els temps: la primera volta al món, sota el comandament dels capitans Fernando de Magallanes i Juan Sebastián El Cano. Una expedició que per primera vegada en la història aconseguia circumnavegar el planeta i conèixer-ne tota la dimensió. La major gesta de la navegació espanyola, en la qual un valencià va participar entre els seus tripulants, el grumet Juan de Olivar.

Una rèplica que compta ja amb milers de milles des de la seua construcció per tots els oceans i mars del planeta. Durant els anys 2004/2006 va completar la seua pròpia volta al món, navegant més de 26.000 milles i recalant en 17 països, i va ser el primer vaixell d’aquestes característiques en realitzar una travessia com aquesta. Des de llavors, ha realitzat diverses gires per EE.UU. i diversos països de tota Europa, i ha rebut milers de visites.

Peníscola és un dels ports en què fa escala durant la gira que enguany es troba realitzant per ports de tota Espanya, per difondre la primera volta al món i la pròxima commemoració del V Centenari (2019- 2022).

La Nau Victoria obrirà les cobertes al públic del 29 d’abril a l’1 de maig en horari ininterromput de 10.00h a 20.00h. A bord de la nau de 26 metres d’eslora i de 7 de os de eslora y 7 de mànega, obra mestra de la fusteria de ribera, els visitants coneixeran la seua extraordinària història, com va ser el vaixell que va circumnavegar per primera vegada el planteta, les seus formes, detalls, dimensions, maniobres i les condicions de vida dels mariners de l’època. En la seua bodega, podran, a més, experimentar les vivències de la tripulació que avui segueix navegant a bord d’aquesta nau excepcional per tot el món.

DADES DE LES VISITES:
Data: diumenge 29 d’abril a dimarts 1 de maig
Lloc: PORT DE PENÍSCOLA
Horari: 10.00h-20.00 h

Tiquets: adults 4€ / Xiquets (5- 10 anys): 2 € / 10 € Famílies (2 adults + fins a 3 xiquets entre 5-10 anys)

Punts de vendes: en el vaixell en el web: https://www.fundacionnaovictoria.org/es/tickets

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola