Noticies

Peníscola inaugura l’exposició de les obres del XII Concurs de Fotografia Dones
08 marzo 2018

Peníscola inaugura l’exposició de les obres del XII Concurs de Fotografia Dones

Des d’avui i fins al 22 de març, en l’Edifici Sociocultural, s’exposaran els treballs persentats en el XII Concurs de Fotografia Dones, organitzat per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, la inauguració del qual ha tingut lloc el dia d’avui.

Vint-i-sis instantànies dedicades a la temàtica de la dona i el voluntariat poden veure’s en aquesta mostra que estarà oberta al públic, en l’Edifici Sociocultural, els dimecres, de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h, i els dijous i divendres, de 16.00h a 20.00h.

La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha destacat la qualitat de les fotografies premiades, entre les quals destaca la guanyadora del primer premi, de Miquel Planells, veí de Banyoles (Girona); una instantània que retrata una jove ajudant a menjar a una anciana darrere d’una finestra, mentre cau la pluja; una metàfora preciosa.

La segona classificada ha resultat la imatge titulada Voluntaria, de Vicente Guill, del municipi de Castalla (Alacant), en la qual es pot veure un conjunt de mans en primer pla i en blanc i negre, entre les quals es troben les petites manetes d’un nadó.

La imatge que ha aconseguit el tercer premi és Vivir divirtiéndose, de Carmen Martínez, de Barcelona, en la qual es retrata un conjunt de xiquets i xiquetes jugant en una aldea africana amb una voluntària.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat a la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, així com a l’àrea de Serveis Socials-SEAFI per la convocatòria i consolidació d’aquest concurs i mostra fotogràfica, durant la inauguració de la qual ha reconegut “la tasca que tot el departament du a terme per la igualtat efectiva, així com l’activació de programes socials que faciliten i promouen la conciliació familiar i laboral”.

Dues exposicions més es poden visitar durant aquest període. En el mateix espai, l’Edifici Sociocultural, l’exposició Bolivia, las Mujeres Sabias, organitzada per la Fundació Isonomia, i en l’IES Alfred Ayza, l’exposició Accions Solidàries Compartides.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola