Noticies

Peníscola prepara les platges per a la Setmana Santa
06 marzo 2018

Peníscola prepara les platges per a la Setmana Santa

  • Les empreses de serveis i la brigada municipal intensifiquen les tasques de neteja i han iniciat la instal·lació de més de 2,5Km de passarel·les de fusta en accessos, més de 70 dutxes i 90 renta peus

L’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola està coordinant les tasques d’adequació de les platges de la localitat, així com l’embelliment del mobiliari urbà, edificis públics i la pintura de vials, “tasques de rutina prèvies a l’arribada de la Setmana Santa” ha explicat el regidor de l’àrea, Alfonso López.

En aquests dies, a més de les habituals tasques de neteja en les platges, “estem intensificant les labors d’adequació de l’arena, a més de col·locar les passarel·les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany”, ha explicat. Amb tot, s’han inventariat equipaments que han de substituir-se per part de la Generalitat, a qui s’ha notificat de les tasques a realitzar abans de la pasqua, així com al Ministeri, que ha d’emprendre diverses actuacions per a la reposició d’arena en diversos trams al llarg dels sis quilòmetres de platja Nord.

Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les es col·locaran en diferents punts de les platges urbanes de la localitat, la Nord i la Sud; més de 70 dutxes, i la posada a punt de més de 90 renta peus, a la qual cosa se suma la col·locació de papereres per completar la posada a punt de les platges. La caseta principal de socorrisme, ubicada vora el Punt Accessible, també s’adequarà per a l’obertura durant aquests festius.

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis està ultimant ja detalls de pintura i embelliment en el mobiliari urbà, així com en edificis públics, en què s’estan duent a terme tasques de pintura exterior i interior.

El regidor de l’àrea ha supervisat personalment el desenvolupament de les tasques i ha sol·licitat als operaris “una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i la correcta instal·lació de renta peus” ja que la posada a punt no només “permet preparar amb antelació els nostres serveis, sinó també identificar allò uqe és millorable amb el marge suficient per poder reaccionar i oferir el millor servei possible” ha assegurat.

 

 


 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola