Contracte d'obres eliminació antenes Televisió

 

Per Acord de la Junta de Govern Local de 05/11/2009 es va aprovar l'expedient de contractació de les obres d'eliminació de les velles antenes de televisió del conjunt historicoartístic de Peníscola i instal·lació de noves; i es va disposar l'obertura del procediment d'adjudicació.

En aquesta mateixa sessió es va aprovar el Plec de Clàusules Administratives Particulars.

El Projecte Tècnic, redactat per l'enginyer industrial municipal, es va aprovar per la Junta de Govern Local en la sessió de 07/10/2009.

L'anunci de licitació s'ha publicat en el BOP de 03/12/2009.

El termini per a presentar proposicions acaba el 16/12/2009, a les 14.00 hores.

L'obertura del sobre núm. 2 es durà a terme el dia 23/12/09 a les 13.00 en la sala de premsa de l'Ajuntament i la Mesa de Contractació estarà composta per:

President: Andrés Martínez Castellá

Secretària: Beatriz Palau Ferré

Vocals: Vicente Abad Sorribes

Ramón Rovira Castillo

Jorge Azuara Roca

Romualdo Forner Simó

La puntuació del sobre 2 i l'obertura del sobre 3 es durà a terme el dia 01/02/10 a les 13.00 hores a l'Ajuntament amb la mateixa composició de la Mesa de Contractació.

Per Acord de la Junta de Govern Local de 04/02/10 es va adjudicar provisionalent el contracte d'obres d'eliminació de velles antenes de TV en el conjunt historicoartístic i instal·lació de noves antenes a la mercantil NOVATEL DIGITAL SL.

Per Acord de la Junta de Govern Local de 25/02/10 s'eleva a definitiva l'adjudicació del contracte d'obres d'Eliminació de les velles antenes de televisió del conjunt historicoartíscic de Peníscola i instal·lació de noves antenes a la mercantil NOVATEL DIGITAL, SL. pel preu de 236.891,82 euros, IVA inclòs, conforme a la proposta formulada, al Plec de Clàusules Administratives Particulars i al Projecte d'Obres.

La documentació addicional de l'expedient pot descarregar-se aquí:

Projecte tècnic d'eliminació d'antenes.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola